تحولات لبنان و فلسطین

اهواز- در حالی وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی اولین بخشنامه دولتی در جهت کاهش فساد اداری را صادر کرده است اما انتصابات سیاسی در مجموعه تحت امر خودش در خوزستان ادامه دارد.

مدیر کل، بخشنامه وزیر را هم نقض کرد

به گزارش قدس آنلاین؛ اولین بخشنامه دولتی در جهت کاهش فساد اداری صادر شد. علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخشنامه اخیر خود، اعلام کرد که «برای آخرین بار ابلاغ می‌کنم چنانچه مدیری به جای کار حرفه‌ای به دنبال ارتباطات با ذینفعان من غیرحق و یا انتصابات سیاسی باشد، بی‌درنگ عزل خواهد شد.»

ربیعی از جمله وزرایی است که از ابتدای فعالیت دولت روحانی، روی مبارزه با فساد اداری تاکید داشت. ربیعی در آذرماه سال ۱۳۹۳ در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد عنوان کرد: «متاسفانه در دوره‌ای در کشور ما مبارزه با فساد به یک شعار سیاسی برای از بین بردن رقبای سیاسی تبدیل شد، اما برنامه مبارزه با فساد باید کاملا غیرسیاسی باشد.

وی با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد باید به یک جنبش اجتماعی تبدیل شود، متذکر شد: «دولت‌ها در این زمینه نقش موثری دارند و ما باید برنامه‌های درازمدتی را برای مبارزه با هر گونه فساد در نظر داشته باشیم.»

در راستای همین نگاه و مبارزه با فساد اداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه جدیدی، به سازمان‌ها و نهادهای تابعه این وزارتخانه هشدار داد و خواستار ممنوعیت به‌کارگیری منسوبین به افراد سیاسی در سطوح مدیریتی شرکت‌ها و هلدینگ‌های تابعه به آنها شد.

ربیعی در این بخشنامه متذکر شده است: «فساد اداری و مالی در هر جامعه ای یک معضل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بوده و به عنوان مهمترین عامل شکاف بین دولت_ملت‌ها و بزرگ‌ترین مانع در سر راه پیشرفت جوامع، صدمات جبران‌ناپذیری را بر روند توسعه همه‌جانبه کشورها وارد می‌سازد.»

وی در ادامه تصریح کرده است «تجربه، دانش و باور من نیز گواه این واقعیت است که فساد اداری مانع رشد رقابت‌های سالم و عدالت اجتماعی می‌شود، بنابراین مبارزه هوشمندانه، پیش‌دستانه، جدی و همه‌جانبه با اشکال و مظاهر این‌گونه فساد که بیش و پیش از هر چیزی حاکمیت قانون را زیر سوال برده، باید اولویت نخست همه ما در فرصت مدیریتی خود باشد و در مسیر این ماموریت خطیر ، باید آماده خطر و پرداخت هزینه‌های گزاف آن نیز باشیم.»

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این بخشنامه عنوان کرده است «متاسفانه با وجود تاکیدات مکرر و صدور بخشنامه‌های متعدد، گزارش‌هایی در خصوص به‌کارگیری منسوبین به افراد سیاسی، در سطوح مدیریتی شرکت‌ها و هلدینگ‌های تابعه برخلاف اصول شایسته‌سالاری دریافت می‌کنم؛ و همین‌طور از ارتباطات غیررسمی و خارج از ماموریت‌های غیرمحوله، توسط برخی مدیران با افراد ذی‌نفوذ سایر قوا مطلع هستم. این‌گونه اقدامات نشانگر عدم مسوولیت و بی‌کفایتی این نوع مدیران است که برآیند آن، مخدوش‌سازی سرمایه اجتماعی، ترویج یاس و بی‌تفاوتی است.»

این در حالیست که در استان خوزستان برخی انتصابات بوی سیاسی می دهد و مدیر اداره کل کار خوزستان با تعویض نخبگان و انتصاب افراد تازه کار بخشنامه وزیر را جدی نمی گیرد!

در جایی که یکی از کارمندان نمونه شهرستان شوش، که چندی پیش در ارزیابی عملکرد اداره‌های متبوع اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، به عنوان مدیر برتر در سطح استان دست یافت، تودیع و یکی از کارمندان دیگر که سوابق آنچنانی ندارد به جای وی منصوب می شود. این در حالی بود که کلانتری، معاون وزیر کار در سفر اخیر خود نیز لوح تقدیری به وی اهدا کرده است! «البته در دوره مدیرکل فعلی هم تشویق و مدیر نمونه اعلام شده است»

حال باید این وزیر فسادستیز از مدیرکل سقوط دهنده اداره کل کار خوزستان در رنکینگ وزارت خانه (کسب رتبه ۲۵ در میان استانهای کشور، در صورتیکه در سال آخر دوره مدیرکل سابق هوشمند صفایی استان خوزستان حائز رتبه برتر این جدول شده است) بخواهد،چه توجیهی برای اینگونه جابه جایی ها دارد؟

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.